Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 19., péntek

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Elfogadható

Már enyhültebben gondol vissza az elmúlt napokra, de különösebb örömöt nem talál semmiben. A családjával, vagy partnerével is morózus, kötekedő. Jóllehet éppen az ellenkezőjéhez lenne kedve. Az összetűzések nem igazán komolyak és akik ismerik Önt, hozzászoktak már. Hajlandóak ilyennek elfogadni, mert szeretik. Ezt jól vésse az eszébe és akkor se feledkezzen meg erről, amikor nekik lesz szükségük az Ön megértésére.

Bika 04.21. – 05.20. – Baráti

Egy jelentéktelen, így visszatekintve mosolyt fakasztó összekoccanás után egész napja könnyed és derűs. Magától értetődően, de nem elbizakodottan fogadja az elismerést családjától a Húsvét előtti héten végzett munkájáért. Ahogy meséli otthon, egyfajta pajtásias légkör jellemző munkahelyére, nem meglepő, elvégre annyi ideje ismerik egymást óhatatlanul mindent tudnak a másikról. Egy görbe este vár ma Önre.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Heves

Túlságosan élesen válaszol egy megjegyzésre, amivel tönkre teszi valakinek nem csak a mai napját, ami az egész húsvéti hétvégére rányomja a bélyegét. És még csak lelkiismeretfurdalása sincs miatta. Gondoljon arra, hogy amikor Önnel jártak el hasonlóképpen, milyen rossz érzés volt. Talán még nem késő menteni, ami menthető! Máskülönben remekül végződik a nap, szerelmével minden a legnagyobb rendben van, s emlékezetes órákat töltenek együtt.

Rák 06.22. – 07.22. – Visszafogott

Hangulata ma kissé visszafogott, mondhatni álmodozó. Pedig mindössze csak lustább az átlagosnál. Hiába, elkezdődött a húsvéti készülődés és ez a hét igazán kimerítő volt. Sok minden történt, jó visszatekinteni az eseményekben gazdag napokra. Lassú és lomha ma, de ebből semmilyen kára nem származik, a családtagok teszik Ön helyett is a dolgukat. Bejöhet, ha lustaságát elmélyült gondolkodással leplezi. Ez mélyen meghatja környezetét és nem is merik megzavarni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük