Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 2., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Pazar

Bizonyos jelekből arra következtethet, hogy környezete nem veszi komolyan az egészségével kapcsolatos aggályait. Ez bántja,de talán olyan lépésre készteti, amely jó irányt ad az életének. Hajlamos megnyitni a szívét annak, aki hálás a közeledésére. Ezáltal leomlik minden akadály szerelmük beteljesedése előtt, és csodálatos órákat tölthet partnerével. Mai “”jóvásár”: ékszer.

Bika 04.21. – 05.20. – Mozgalmas

Újabb ajánlatokat kap, ismert és ismeretlen cégektől egyaránt. Ne idegenkedjen a változtatástól csak azért, mert változtatás. A mostani idők nem a törzsgárda tagoknak kedveznek. Változtatnia kell tehát, de egyáltalán nem mindegy, hogyan, hová és mennyiért szegődik el. Nézzen alaposan körül, ne kapkodjon, de a döntést nem húzhatja-halaszthatja a végtelenségig. Mai “”jóvásár”: növénypalánta.

fotó: pixabay

Ikrek 05.21. – 06.21. – Komoly

Kockázatos feladattal bízzák meg. Ha jól oldja meg, hosszú időre megszűnnek a gondjai és nagy valószínűséggel anyagi problémái is megoldódnak jó időre. Mert természetesen nincs az a pénz, aminek a nyakára ne tudna hágni, de most az egyszer nem bánja meg, ha egy kicsit óvatosabban bánik vele. Mai “”jóvásár”: hitelfelvétel.

Rák 06.22. – 07.22. – Elmélázó

Kissé lelassult ütemben éli napjait mostanában. Nem baj persze, ha lazít kissé, úgyis rendkívül feszült iramban éli az életét. Megszokták már gyakori szeszélyeit és hangulatváktozásait. Senkinek sem tűnik fel egy újabb váltás! Ez néha persze baj is, hiszen azt sem veszik észre, ha Ön szorulna segítségre. Mai “”jóvásár”: háztartási gép.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük