Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 23., kedd

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Felhős

Igazságtalan a sors az augusztus 3. és 12. között született Oroszlánokkal. Nehezebben aratnak sikert mostanában mind a szerelemben, mind a munkájukban a jegy többi szülöttéhez képest. Csüggedésre még sincs okuk, ha nem jelent számukra nagyobb lelki megrázkódtatást egy viszonylag eseménytelen időszak. A mai napon viszont mindenképpen tartsa féken indulatait. kiadós veszekedést kerülhet így el partnerével, házastársával.

Szűz 08.24. – 09.23. – Nyugodt

Az ünnepek alatt alaposan teleette magát, így nem csoda, ha rá sem bír nézni az ételre. Mellesleg felesleges kilóinak számát kár lenne tovább növelni, így sokkal nehezebb lesz megszabadulnia tőlük. Persze kemény elhatározással, kitartással Önnek ez sem okozhat gondot. Mindenesetre ne feledkezzen meg a mozgásról sem! Továbbá jó, ha tudja: a mai már munkanap. Kezdjen hát munkához, ha mégoly nehezére esik is.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Közepes

Amikor nem látja át teljes egészében az ügyeket és nem tudja kikövetkeztetni a végeredményt, olyankor jó, ha a sorsra bízza a dolgok elrendezését. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Így van ez most is. Estére illenék már betervezni valamilyen különleges programot, ugyanis partnere hiányolja, hogy az utóbbi időben nem járnak sehová. Vigyázzon értéktárgyaira, bárhová is mennek!

sorsod-az-indiai-karma-szerint-errol-arulkodik-csillagjegyed
illusztráció: bidista.com

 

Skorpió 10.24 – 11.22. – Borzasztó

A mai nap valami nagyon kellemetlen meglepetést tartogat. Legalábbis Önnek. A legjobb talán az lenne, ha ki sem mozdulna a lakásából, ha ajtót-ablakot bezárva elszigetelné magát a külvilágtól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük