Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 23., kedd

Nyilas 11.23 – 12.21. – Tétova

A szép tavaszi nap elfújja minden gondját-baját. Nyughatatlan, változékony természete azonban rendhagyó ötletet sugall. Nem biztos, hogy jó úton jár. Hallgasson az eszére, akkor nem hibázhat. Ha valamilyen komolyabb szellemi erőfeszítést igényló feladat várja, jók az esélyei, hogy gyorsan és produktívan elvégezhesse.

Bak 12.22 – 01.20. – Jó

Nem kell kétségbe esnie! Van és lesz is munkája. Egészségét illetően sem gyógyszerekben kell gondolkodnia! Ha valamit tenni akar önmagáért e téren, akkor váltson uszodabérletet, rengeteget gyalogoljon a jó levegőn, tisztítsa meg szervezetét természetes anyagokkal, lehetőleg gyógyteákkal.

az-indian-horoszkop
illusztráció: ketkes.com

 

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Jelentős

Semmi kedve sincs dolgozni, pedig a hosszú hétvégén igazán kipihente magát. Teszi, amit tennie kell, de amúgy félgőzzel. Hajlamos azt hinni, hogy ez a nap ilyen szürkén, eseménytelenül telik, amikor váratlan kihívás éri. Örömmel fejest ugrana a kalandba – mielőtt azonban ezt teszi, jól gondolja meg, hogy a fej is, no meg az öröknek hitt kapcsolatok is igen törékeny jószágok….

Halak 02.21. – 03.20. – Kellemes

Érzi az ünnepek jótékony hatását. Kevésbé ingerlékeny, kevésbé fáradékony, mint általában. Pedig hát semmi különös nem történt, nem jártak Önnél csodadoktorok, sámánok, javasasszonyok. A Jordán vizéből sem ivott. Ilyen egyszerű az egész! És most újult erővel folytathatja ott, ahol Húsvét előtt abbahagyta.

Kapcsolódó

Az indiai horoszkóp, a karma szerint – erről árulkodik a csillagjegyed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük