Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 25., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Unalmas

Végképp letett arról, hogy ma megváltja a világot. Unja a banánt, vállalkozói kedve lanyha, a munkának még a temetésére is lusta kenne elmenni. A szex érdekelné, de csak akkor, ha tálcán hullana az ölébe. Ami nem megy, azt kár erőltetni. Tavaszi fáradtságát azonban nem ártana “gyógykezelni” egy kis sétával, tornával, bármilyen mozgással, esetleg vitaminok fogyasztásával. Nézzen ki az ablakon: verőfényes napsütés van és szinte nyári meleg lesz!

Bika 04.21. – 05.20. – Érzéki

Alig fér a bőrébe, mindenkit más szemmel lát. Ne legeltesse senkin feltűnően a szemét, mert még félreértik. Ma mindenkit megérint, megölel-megcsókol, felkap – nem is igen tudják mire vélni, hiszen máskor messze nem ilyen. Ha megfontoltabb, akkor új kapcsolatokat teremthet. Kalandra vágyik, de egészen más is lehet belőle.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Bánatos

Szomorú, mert véget ért a tegnapi nap, hiszen a jó után nem szokott még jobb jönni. Ez az érzés végigkíséri napját, de nem is baj, a bánatos ember sokkal megértőbb, mint az, aki folyton örömmámorban úszik. A barátai sem bánják, ha kivételesen Ön szorul az ő segítségükre. Abban viszont reménykedhet, hogy estére kissé oldottabbá válik, felenged. Ma semmiképp ne üljön autóba!

Rák 06.22. – 07.22. – Átlagos

Ismét jönnek a szürke hétköznapok annak ellenére, hogy kint tombol a nyárszerű idő, ami délben akár 30 fok is lehet. Persze az ilyen napoknak is megvan a maguk öröme, csak fel kell fedezni. Ezt most Ön kihagyja. Kicsit lusta, kicsit fáradtabbnak érzi magát a kelleténél. Azt szeretné, ha a kisujját sem kellene mozdítania, mégis minden az ön kedve szerint történne. Persze, néha bejöhet, de ez most nem az ön napja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük