Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 27., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Fordulatos

Minden megeshet: megtudhatja, hogy örökölt, vagy veszíthet jócskán. Óriásai meglepetésben lehet része, értékes ajándékot kaphat, vagy kirabolják. A mozgalmasnak ígérkező hétvége egészségén is nyomot hagy. Az öröm éppúgy felzaklatja, mint a nem várt csapás. Próbálja humorosan felfogni a dolgokat. Ne engedje, hogy bármi is tönkretegye a hétvégi programját. Az időjárás áprilisi őrülete se zökkentse ki. Szerencseszámai: 13,27,46,51,80.

Bika 04.21. – 05.20. – Felhőtlen

Egész nap csak mólázik, majd morog – ma ezt is kedvesen teszi – majd megint mókázik és morog felváltva, mígnem szórakozni támad kedve. Nem meglepő, hiszen kinti  programon nem törheti a fejét, esik, fúj a szél. Egy különleges élményt ígérő eseményre vált jegyet, felvillanyozva ezzel kedvesét is. E furcsa esemény furcsa, de semmiképpen nem szégyellnivaló jellemvonásait tolja előtérbe. Szerencseszámai: 11,13,28,81,85.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Lomha

Olmos fáradtságot érez minden porcikájában ébredéskor és elhatározza, hogy szabad teret enged lustaságának. Habár tavasszal a heverészés nem szokása, de az ablakon kinézve a szürkeség mégis indokolttá teszi. Általában nem érzi igazán jól magát valamiféle tevékenység nélkül, most mégis jólesik a tétlenség. Délutánra visszatér az életereje és jó hangulatú társaságban telik a nap hátralévő része. Szerencseszámai: 2,11,36,54,76.

horoszkop
illusztráció: pixabay

 

Rák 06.22. – 07.22. – Szenvedélyes

A halogatás mindennek a rákfenéje. Semmi értelme sincs annak, hogy kitérjen a döntés elől. Ne is próbálja megfékezni a szívében, lelkében dúló szenvedélyeket. Hagyja most a bölcs megfontolást, a méricskélést, számítgatást. Adja át magát érzéseinek és, ha őszintén viselkedik, kétségeire is választ kap. Nem is akármilyen választ, olyat, amilyenre mindig is vágyott: őszintét, kíméletlent, de szeretettel telit. Szerencseszámai: 7,13,16,56,60.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük