Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 3., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Nagyszerű

Kitűnő hangulatban kezdi a napot és később sem kell tartania attól, hogy elborul a kedve. Családjában nagy dolgok vannak készülőben, életében bekövetkezhet az a fordulópont, amire régóta várt. Új élményekkel töltődik fel és korábbi rendezetlen ügyei is szerencsésen alakulnak. A kozmikus tér kiszűri a zavaró hatásokat, ennélfogva akár szerencsejátékkal is megpróbálkozhat. Mai “jóvásár”: menedzserszűrés.

Bika 04.21. – 05.20. – Tűnődő

A tegnapi nap ikerpárja, nemigen venné észre a cserét, minden megismétlődik, csaknem ugyanúgy. Ha már számba vette a távozása mellett és ellen szóló érveket, de a mérleg nyelve mégis hol ide, hol oda billen, akkor ma semmiképpen se erőltesse a döntést. Hagyja a dolgokat kiforrni, érlelődni! Hallgasson zenét, főzzön a kedvesének könnyű olasz  vacsorát, olyan régen hitegeti már vele. Mióta is? Mai “jóvásár”: számítógép monitor.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kimerítő

A tegnapi feladat szinte minden erejét igénybe vette, s mára úgy érzi, mintha kifacsarták volna. Lazítson egy kicsit, de csak annyira, hogy a kollégák ne vegyék zokon, tehát csak semmi feltűnés! Dolgozzon rutinból, éppen elég tapasztalt ahhoz, hogy félgőzzel is eredményes lehessen. Mai “jóvásár”: könyvespolc.

Rák 06.22. – 07.22. – Semmilyen

Szürke hétköznap az április harmadik napja. Lélekben már túl van a tavaszon, a nyarat várja rendületlenül. Miért nem lépes kiélvezni élete minden pillanatát? Hová siet állandóan? Így a nagy lehetőségek ugyanúgy elsuhannak, mint a bosszúságok. Mi ér többet? Kevesebb sérüléssel megúszni mindent, vagy átélni a kalandokat, akár jók azok, akár rosszak, Gondolkodjék el ezen. Mai “jóvásár”: konyhagép.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük