Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 5., péntek

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Jó

Hét közepén elfoglalták a különféle események, ma arra is időt szakíthat, hogy átgondolja a történteket. Emlékező típus, minden kellemes élményt elraktároz – a rosszakat hajlamos kirostálni – és amikor nem történik semmi, abból él, amit az élettől kapott. Ez a tulajdonsága ma is megóvja attól, hogy túlzottan elkeserítsék a kisebb-nagyobb kellemetlenségek. Mai “jóvásár: húsvéti hétvége lefoglalása.

Bika 04.21. – 05.20. – Elmélkedő

Valóban ráillik Önre a mondás: “Lassú víz partot mos” Ezt Ön is tudja, aggódik is miatta eleget, hogy felgyorsult, megváltozott világunkban megtud-e felelni a megváltozott követelményeknek. Holott nincs miért aggódnia. Egyetlen dologtól kell csak óvakodnia: nehogy olyasmibe kezdjen, ami lényétől végképp idegen. Akkor ugyanis biztos a kudarc. Mai “jóvásár: mozijegy.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Zavaros

Mivel lelkiereje éppen mélyponton van, sajna számítania kell arra, hogy egy Önhöz nagyon közelálló személy megpróbálja kiterjeszteni a befolyását Önre. Egyszerűbben fogalmazva: el akarja csábítani, s nagy valószínűséggel ez sikerül is neki. Az a baj, hogy akár sikerül, akár nem, mindenképpen szomorú vége lesz a kalandnak. Addig viszont vidám pillanatok várnak Önre. Mai “jóvásár: hétvégi nagybevásárlás.

Rák 06.22. – 07.22. – Különös

Úgy érzi, hogy a szerencse Önre mosolyog. Lehet, hogy jutalmat, esetleg fizetésemelést kap. Az is lehet, hogy családi életében következik ba valamiféle változás. Reggel még nem tudja, miről van szó, abban biztos csak, hogy érzi: történik ma Önnel valami különös. Mai “jóvásár: a régóta vágyott cipő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük