Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 9., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Csapongó

Megígérte valakinek a segítségét, vagy közbenjárását és kudarcot vallott. Tehetetlensége bosszantja. Fölöttébb elkeseríti, hogy szomorúságot, csalódást okozott ismerősének. Az egyik pillanatban ezen rágódik, a másikban nagy megkönnyebbülést érez, hogy nem keverte magát olyan ügybe, amiben végül is a közvetítő kényes szerepe várt volna Önre. Ma olyan napja van, hogy amit elveszített a vámon, visszanyeri a réven. Mai “jóvásár”: menjen fodrászhoz.

Bika 04.21. – 05.20. – Kitűnő

Aki az ár ellen úszik, nehezen halad előre. Önt viszont most az ár sodorja, ráadásul a helyes irányba. Kiváló egészségnek örvend, új, ragyogó, nagyszabású elképzelései vannak, melyeket most valóra is (nem, korántsem aprópénzre) válthat. Kedvesével való kapcsolata pedig olyan, mint az érett gyümölcs, melynek telt húsa fenséges ízeket, illatokat áraszt. Mai “jóvásár”: nézzen be a kedvenc bizsusához, vár ott Önre valami….

Ikrek 05.21. – 06.21. – Érzékeny

Nehezen tér magához a reggeli kábulatból, de pár kávé után egyre jobban belelendül a napi rutinba. Számíthat rá, hogy hamarosan valamilyen rossz érzés keríti hatalmába, s meglehetősen nehéz lesz megszabadulnia tőle. Keresse meg életének szilárd pontjait, s kötődjön hozzájuk még erősebben, mint eddig. Így nagyobb vérveszteség nélkül átvészelheti a válságos időszakot. Mai “jóvásár”: bóklásszon a városban, az egyik kirakat megszólítja….

Rák 06.22. – 07.22. – Szeszélyes

Több szempontból is változatos lesz a mai nap. Munkahelyén olyan megbízást kaphat, amelynek nem örül szívből, ám később rádöbben, hogy mégsem Önnek volt igaza. Nem vette komolyan testének apró jeleit. Nem mérsékelte a dohányzást és rengeteg kávét ivott. Nem lesz ez így jó, nem folytathatja tovább ezt az életmódot. Lelkiekben kicsit összeszedta magát, de még mindíg nem eléggé kiegyensúlyozott. Mai “jóvásár”: a régen halogatott nagybevásárlás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük