A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Klára, Diána névnapjára. A nap 5.35-kor kel és 20.02-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Katasztrofális

Összetűzésbe kerülhet mindenkivel, akit az útjába sodor a véletlen, legyen az utcai járókelő, vagy a sarki fűszeres. Ma annyira elviselhetetlen, hogy valósággal gyűjti az ellenségeket. Kenyértörésre viheti a dolgot kedvesével is. Próbáljon meg uralkodni indulatain. Kerülje a biztonságát veszélyeztető helyzeteket.

Bika 04.21. – 05.20. – Tevékeny

Lassan kezdi megszokni, természetesnek venni, hogy nagyban megy a játék. Először még hihetetlennek tartotta a szóban forgó összeget, teljesíthetetlennek a határidőket. Pedig egyik sem az. A munka nem is mennyiségében növekedett meg igazán, az idegfeszültség vált szinte elviselhetetlenné. Egyetlen apró hiba is végzetes lehet. A sport, a mozgás felfrissít!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Ideális

A hét első napja nem szokott kiemelkedő eseményeket hozni, s ez most is így lesz. Kicsit unalmas, kicsit szürke és mivel olyan fáradt, mint egy gályarab, ez egyenesen eszményi az Ön számára. Így legalább nyugodtan rendbe szedheti gondolatait, érzéseit, amire egyébként sosincs ideje.

Rák 06.22. – 07.22. – Jelentős

Szerencsés a szerelemben, a munkában. De vigyázzon a szerencsejátékokkal. Ha szokott is egyébként, most ne menjen el kártyázni, főként ne játsszon pénzben, mert biztosan veszítene. Úgy érzi, most Öné az egész világ. Ha teheti, menjen szabadságra, vagy legalább töltse a természet lágy ölén a nap hátralevő részét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét