A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Ipoly, Vitália névnapjára. A nap 5.37-kor kel és 19.59-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Nyomott

Valamelyest enyhül a feszültség, de továbbra is bizalmatlanságot táplál munkatársaival, vagy szűkebb környezetével szemben. Mélyen megvan győződve arról, hogy a hiba bennük van és nem Önben. Az össze-vissza vagdalkozás nem vezet semmire. Jobban tenné, ha számolna háromig, mielőtt oktalanul megbántaná azokat, akiknek őszinte ragaszkodásában cseppet sem kételkedhet.

Bika 04.21. – 05.20. – Erőteljes

Élvezi a felfokozott életritmust, azt, hogy egyetlen nap mennyi minden történik, elintéződik. Nem csodadolog ez, de a jó szervezés, a munkatársak szinte már aggályos megválogatása, a technikai felszerelés mindenképpen előfeltétel. S ha már összerázódott a csapat, az további lendületet ad. A sebesség szédítő! Este az új kocsival vacsorázni viszi kedvesét.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Érzelmes

Vigyázzon, mert ma rendkívül fogékony a szerelemre és könnyen lehet, hogy nem viszi el szárazon. Több irányból is veszély fenyegeti. Lehet, hogy az esti baráti összejövetel tartogat meglepetést az Ön számára, de nem kizárt egy ártatlannak látszó munkahelyi barátság robbanásszerű átalakulása szerelemmé. Ez utóbbi esetben legyen óvatos!

Rák 06.22. – 07.22. – Nagyon jó

Nemsokára itt a nyár vége. Utazzon el, vagy készítsen elő egy szeptember eleji kirándulást. A tervezgetés úgyis az Ön asztala. Örömet okoz ezzel szeretteinek is. Hivatásában sikerek érhetik, de ne bízza el magát. Rokonszenvesebb a szerénység, barátokat is szerezhet vele. A futás, vagy a tenisz most igen hasznos és semmi esetre sem szégyen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét