Oroszlán 07.23 – 08.23. – Édes

Továbbra is rózsaszínűnek látja a világot, virágos jókedvében könnyedén győzi le az akadályokat, sőt, talán nem is vesz tudomást róluk. S még ha percekre is, de beragyogja mások szürke, egyhangú hétköznapját. De legyen óvatos, a szerencsejátékoktól jobb, ha távol tartja magát. Legalábbis, ha úgy érzi, hogy a szerelemben szerencsés.

Szűz 08.24. – 09.23. – Rendszerező

Ideje volna rendet csinálni maga körül. Maholnap már Ön sem talál meg semmit ebben a rendetlenségben. Nem is csoda! Nem erőssége a keresett anyag kiemelése a kupacból, megszokta a rendet. Lásson neki mielőbb, hogy újra ura lehessen a helyzetének. Ha nincs még különösebb programja mára, lepje meg partnerét valami jó ötlettel. Ritka eset, hogy Ön irányítja az eseményeket.

- Hirdetés -

Mérleg 09.24 – 10.23. – Emlékezetes

Ma az ifjú Mérlegeknek kedvez a szerencse. Nagy esélyük van arra, hogy első szerelmüket ismerhetik meg ezen a napon. Nem árt, ha szüleiktől tanácsot kérnek, hiszen e témában valamivel több tapasztalattal rendelkeznek. A felnőtt Mérlegekre is szép élmény vár. Sokadik érettségitalálkozójukat ünnepelhetik ma.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Ragyogó

Hangulata kitűnő, szelleme friss, munkáját semmi sem akadályozza. Élvezi, hogy apróságokkal is van türelme foglalkozni, hogy a míves részletek csillogó díszítései az Ön keze munkáját dicsérik. A kellemes még élvezetesebb lesz, ha időben abba tudja hagyni a munkát, s végre egy kis időt szentel partnerének. Egy csokor virággal felvértezve igazán hódító lehet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét