Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 16., péntek

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Szeszélyes

Jöjjön elő a barlangjából, ne ijedjen meg a kisebb viharoktól. Az augusztusi égzengés olyan, mint az Oroszlán dühe. Csupán néhány percig tart, s az áldott napsütés orvosság a bajára. Ma derűsen hempereghet, hiszen most semmiféle veszély nem leselkedik Önre. Persze azért ne bízza el magát!

Szűz 08.24. – 09.23. – Jókedvű

Lehet, hogy apróságokban megvicceli Önt az élet, de ezek inkább mulatságosak, semmint bosszantóak. Jó esélye van arra, hogy életre szóló kapcsolata kezdődik ezen a napon. Járjon tehát nyitott szemmel, nehogy elmenjen a nagy Ő mellett. Ráérősen sétáljon egyet, térjen be ide-oda, valahol ott lesz Ő is.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Gyatra

Sok jóra nem számíthat ezen a pénteken. Úgy érzi, minden összeesküdött Ön ellen. Bármibe fogjon ezen a napon, biztos, hogy csalódás, vagy kudarc éri. Nem szerencsés tehát a nagy tervek kivitelezését ma elkezdeni, de a fontos határidős munkák leadását is halassza el egy nappal. Miért pont a szerelemben várna sikereket?

Skorpió 10.24 – 11.22. – Katasztrofális

Legjobban teszi, ha otthon marad, s nem tesz olyat, amit később megbánhat. Olvasson, tévézzen, rendezze gyűjteményét. Vonja el saját figyelmét a történésekről. Holnap bőven lesz alkalma arra, hogy a magyarázat után koslasson. Ma már kár fáradoznia. Egy tapodtat sem juthat előre, hiszen még mindig a történtek hatása alatt áll. Ha úgy érzi, nem bírja ki a négy fal között, menjen a szabadba, de semmiképpen sem egyedül. Barátai között biztosan akad valaki, aki elkíséri.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük