Nyilas 11.23 – 12.21. – Elővigyázatos

Ma olyan feladatot kell megoldania, amivel bebizonyíthatja vezetésre való alkalmasságát. Joggal érezheti, hogy az utóbbi időben kicsit megtépázott tekintélyét végre sikerült helyreállítania.

Bak 12.22 – 01.20. – Irigylésre méltó

Bátran választhatja az augusztus hátralévő részét pihenésre, nyaralásra. Nem sok babér terem a Bakok többségének a munkahelyén. Annál több a kiránduló- és nyaralóhelyeken. Ugyanis aktivitásukat azért nem veszítik el, alkotókedvük megmarad, csakhogy egészen másban élik ki. Mindenki hálás lehet, ha együtt töltheti Önnel a vakációt. Nem fog unatkozni.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Zűrös

Menekülne az otthoni számonkérés elől. Tegnapi “újsütetű barátja” menti ki ismét az események egyre reménytelenebb köréből. Vele jól érzi magát, holott tudja jól, hogy mindaz, amit tőle kaphat, nem több, mint amit egy leeresztett, ócska, kiszuperált mentőövtől várhat. Ezzel pedig biztosan nem jut a békés túlpartra.

Halak 02.21. – 03.20. – Szorgalmatos

… a semmittevésben és emiatt cseppet sem fő a feje. Annál inkább a napsugarak miatt. Még arra is lusta, hogy a nyugágyát az árnyékba vonszolja. Pedig a múltkori alapos leégés után jobban kellene vigyáznia… Hiába kenegette magát bálnazsírral, felhólyagosodott a bőre, napokig sajgott. Különben se higgye, hogy rákvörösen kívánatosabb. Kedvese még este azt hiheti: szégyenében pirult el….

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét