Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 20., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, István, Vajk névnapjára. A nap 5.45-kor kel és 19.49-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Remek

Soha jobbkor nem jöhetett volna ez az ünnepnap. Így legalább módjában áll a hosszúra sikerült hétvégét még egy nappal megtoldani és kifújni magát, elterelni gondolatait a bajokról. Sokat ígérő egy most kezdődő szerelem, de számítson rá, hogy együttlétüket megzavarhatják. Vagy a család nem nézi jó szemmel a kapcsolatukat, vagy előző partnere gondoskodik egy kellemetlen meglepetésről. Még szerencse, hogy Önt ma ez hidegen hagyja. Semmi sem teheti tönkre a mai napját.

Bika 04.21. – 05.20. – Komor

Kárpát-medencei gondolatai támadnak. Átérzi a szent királyra nehezedő roppant terhet. Ha nem úgy döntött volna, ahogyan tette: lenne-e most ország,lennének-e magyarok? Európát választotta Ázsia ellenében. Ismerős dilemma. De most még az is Európát rivall, aki Ázsiába tart. A környező népek is békétlenek. Ejh!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Remek

Negyedik napja munkaszünet van, használja ki az utolsót is. Kitűnőnek ígérkezik felfrissülésre azoknak is, akik már régen visszajöttek a nyaralásból és azoknak is, akik még nem voltak. A diákoknak vészesen közeledik az iskolaév kezdete és akik nem vették elsőre az akadályt, a pótvizsga. Lassanként oda a nyár! Az Ikrek alkotóereje mélyponton van, ezért most semmibe sem érdemes belekezdenie.

Rák 06.22. – 07.22. – Vidám

Könnyedebbnek érzi magáz, valóban felszabadultnak. Nem is tudja, hogy az ünnep teszi-e, vagy csak a kedve hozta így. At a híresen csapodár kedve! Mindenesetre nem érdemes tűnődni az okokon, az a fontos, hogy jó kedve van. Jókedve, amit ma mindenkivel meg akar osztani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük