Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 21., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Sámuel, Hajnal, névnapjára. A nap 5.48-kor kel és 19.45-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Fontos

A hosszú hétvége előtti gubanc mára megoldódhat és hivatásában ismét a napos oldalon találhatja magát. A magánéletében is fontos változásokra számíthat, de korántsem biztos, hogy örömét leli benne. Félő, hogy kész helyzet elé állítják és ettől mindig felborzolódnak az idegei. Utálja, ha előírják, hogy mit tegyen. Ha ennek ellenére mégis eszerint cselekszik, szinte biztosra vehető, hogy nem lesz köszönet benne. Legyen nagyon óvatos.

Bika 04.21. – 05.20. – Zilált

Ne írjon alá semmit, ha nem tanulmányozta át figyelmesen többször is. A szerződés minden egyes pontjára térjen ki, mert ha valóban komolyak a szándékaik, akkor ezen a néhány percen már nem múlik semmi. Ha türelmetlenek, siettetik, az igen rossz jel. Ne hagyja magát lépre csalni! Kedvese szorongva várja haza.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kétes

Asztrogramja az jelzi, hogy nem örvend kicsattanó egészségnek, ettől azonban nem kell megijedni, de ahhoz éppen elegendő, hogy megvizsgálja, vagy megvizsgáltassa magát. Hajlamos legyinteni az apróbb panaszokra, pedig ezek azok a kis figyelmeztetések, amelyekre komolyan oda kell figyelnie.

Rák 06.22. – 07.22. – Nyugodt

Na ugye! Meg kell adni a léleknek is, ami a léleké! Megtalálhatja a válaszokat a belül emésztő kérdésekre. Jöjjön össze barátaival egy könnyebb csevegésre. Megnyugszik. Kellemes felfedezés, hogy szerelme nem veszi semmibe gondjait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük