Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 22., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Menyhért, Mirjam névnapjára. A nap 5.49-kor kel és 19.43-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Zaklatott

Ma aztán megint tele van a hócipője. Nem elég, hogy családi gondokkal küzd, az egészsége is rendetlenkedik, még a munkatársai, üzletfelei is kavarnak. Teljes erőből iparkodnak befeketíteni Önt a feletteseinél. Ebben az idegállapotban képtelen kordában tartani a figyelmét. Könnyen szerezhet lelki, vagy egyéb sérüléseket, Jobb, ha ma nem indul kocsival hosszabb útra. Inkább maradjon otthon.

Bika 04.21. – 05.20. – Kedvezőtlen

Az a lépés, amelyre elszánja magát, kétségkívül anyagi veszteséggel jár. Mégsem tehet mást, mert lelki nyugalma többet ér. Úgy véli, hogy az anyagi kiadások jóval meghaladják az erkölcsi bevételeket. Véleménye azonban csakhamar megváltozik, örülni fog annak, hogy azt tette, amit tett, s egyáltalán nem fogja úgy érezni, hogy elherdálta a pénzét. Néhány ezrest könnyebb megkeresni, mint visszaszerezni az elvesztett becsületét.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Álmos

Akármilyen sokat alszik, mégis halálos fáradtsággal ébred reggelente, s ez pontosan jelzi, hogy szervezete kimerülőben van, alapos pihenésre volna szüksége. Több alkalommal is elhalasztotta szabadságát, de most már ne tegye, mert megbosszulja magát. Ha mód van rá, ne aprózza el a nyaralásra szánt időt és töltsön el legalább három hetet egyfolytában családjával.

Rák 06.22. – 07.22. – Hasznos

Összetalálkozik valakivel, akit már régen nem látott és amúgy is meg kellett volna keresnie. Hasznos tapasztalatcserér kerülhet ma sor. Örül a viszontlátásnak, hasznára válik. Este kedvese is meglepő gyengédséggel fogadja.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük