A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Bence, Fülöp névnapjára. A nap 5.51-kor kel és 19.41-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Viharos

Nem könnyű alkalmazkodnia a kozmikus tér szeszélyeihez. Hivatásában olyan választás elé állíthatják, mely keményen próbára teheti a tisztességét. Ha elfogadja a felkínált beosztást, vagy üzleti ajánlatot, úgy elveszítheti munkatársai, vagy barátai becsülését. Kényes helyzet, őrlődik is miatta eleget. A szerencse viszont bőven kárpótolja a nap hivatali kellemetlenségeiért. Bízzon Fortunában és semmi szín alatt ne mondjon le az önbecsüléséről.

Bika 04.21. – 05.20. – Zsúfolt

Annyi minden történik ma, mint máskor több nap, akár egy hét alatt. Mindenki most akarja bepótolni mulasztását. Mindegy, előrejutni akkor is csak úgy lehet, ha számba veszi a teendőket, logikai és fontossági sorrendet állít fel, magy elvégzi egyiket a másik után. Ha mások is így csinálnák, akkor…. De nem érdemes ezen lamentálni!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Keserves

Egyetlen kudarc miatt még nem kell megadnia magát. Ha van valami, amit tudatosan fejlesztenie kellene, akkor az az állhatatosság. Ebből ugyanis nem sokat juttatott Önnek a sors. Túlságosan gyorsan meghátrál a nehézségek elől és ezzel számottevően rontja esélyeit.

Rák 06.22. – 07.22. – Érzékeny

Bár az egészsége most rendben van, nem lehet oka panaszra, a lelki élete válságos. A sok veszekedés megviselte Önt is, partnerét is. Ha nem akarja elveszíteni, értesse meg vele, hogy nem mehet így tovább. Mi a türelmetlenség oka? Fedezzék fel újra egymást, ha nem sikerül, hagyjanak erre egy kis időt. Legyenek külön, a hiány megoldja a gondokat. Törődjön többet a munkájával, egy időre legalább elvonja a figyelmét.

megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét