Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 4., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Domonkos, Dominik névnapjára. 

Kos 03.21 – 04.20. – Nyugodt

Semmin sem kell törnie a fejét, minden magától megoldódik, elrendeződik. Normális körülmények között ez idegesítené, mert szereti irányítani a dolgokat és a környezetét. Ma hagyja, hogy a dolgok és szerettei irányítsák Önt, s a hozzájuk való alkalmazkodás most nem elviselhetetlen. Élvezi, hogy gondoskodnak Önről. Most erre van szüksége!

Bika 04.21. – 05.20. – Elégedett

Eseménytelen nap, feljegyzésre méltó nem történik. Mégis elégedett, csendes boldogság tölti el. A keleti emberek helyesen vélik úgy, hogy a valóban meghatározó történések a belső történések. Belső szemlélődéssel telik a nap. A többiek furcsállják is, amikor lencsevégre kapja őket. Ön viszont tudja, mit miért tesz.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Hasznos

Szentül hiszi, hogy az üzleti élethez semmiféle érzéke nincsen, s egészen addig semmi sem fogja megingatni ebben a hitében, amíg egy hirtelen elhatározást követően bele nem veti magát a kellős közepébe. Önnek az tesz jót, ha a mély vízbe dobják, mert kitűnő érzékkel találja fel magát a legképtelenebb helyzetekben is. Mi volna, ha önként ugrana bele?

Rák 06.22. – 07.22. – Közepes

A megfontolás időszaka a következő hét. Erre  készüljön fel lélekben az utolsó pihenőnapon. Menjen el sétálni, ha lehet, töltsön hosszabb időt a természetben. Ez javítja borús kedélyállapotát, és egészségügyi szempontból is fontos. Estefelé keresse fel barátait, kellemes élményekben lehet része.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük