Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 8., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, László, Eszmeralda névnapjára. A nap 5.28-kor kel és 20.10-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Nagyszerű

Még mindig tart a jótékony hatás, amelyet uralkodó planétájának rendkívüli tevékenysége okoz., főként a hivatásában. Vállalkozó kedve rendkívül aktív, ötleteit lelkesen fogadják, és nem marad el a jutalma sem. Addig üsse a vasat, amíg lehet! Szívügyekben nyugalmat, idillt jelez a kozmikus tér.

Bika 04.21. – 05.20. – Derűs

Testből és lélekből vagyunk és mindkettő megköveteli azt, ami a jussa. Ma testét és lelkét is jóllakatja a nekik való finom falatokkal: étellel, itallal, szerelemmel, olvasmánnyal, zenével egyaránt. Kedvesével tölti a napot. A betoppanó vidám kompánia nem zavarja meg kedélyét, bár ami azt illeti, kissé kapatosak. Igazán kiválóan szórakozik.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Gyengélkedő

Az Ikrek-szülött egészségének leggyengébb láncszeme az idegrendszer, tehát különös gondot kell fordítania arra, hogy nyugalom, békesség vegye körül. Lelki harmóniáját csak nagy nehézségek és hosszas tréning segítségével képes megőrizni. Tudnia kell, hogy ha az idegei felmondják a szolgálatot, az más, komolyabb következményekkel is járhat. Kerülje a konfliktusokat.

Rák 06.22. – 07.22. – Szeszélyes

Lassan járj, tovább érsz! – lehetne ez a mai nap jelszava. Ne idegeskedjen, vigyázzon a közlekedésben, mert kisebb utazásra is sor kerülhet. Az üzleti életben tevékenykedőknek kedvező nap a mai. Kockáztatásuk sikerrel jár. Alkotóerejük teljében vannak, de nem árt a körültekintés. A következő időszak az erőgyűjtésé. Ossza be jobban idejét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük