Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 9., péntek

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Emőd névnapjára. A nap 5.32-kor kel és 20.05-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Laza

A sok, mégoly kellemes izgalom után is jöhet egy kis lazítás, elengedettség. Rászolgált a pihenésre és feleslegesen is törné magát – annál többre, amit elért, úgysem futná erejéből. Szerencsére, amilyen hevesen munkálkodik az érvényesülésén, olyan gyorsan rá is un a küzdelemre. A kitartás nem tartozik az erényei közé, de most ennek köszönheti, hogy nem roppan össze – ügyesen kitér az erejét meghaladó feladatok elől.

Bika 04.21. – 05.20. – Dolgos

Kitartóan dolgozik. Nyugalma rendíthetetlen, pedig több kellemetlenség is vár Önre munkahelyén. Szép csendesen meghallgatja, hogy mit akarnak és néhány összeszedett mondatban válaszol. Majd dolgozik tovább, most kizökkenteni, felbosszantani nem lehet. Este is csak a munkán jár az esze, úgyhogy, ha teheti, maradjon egyedül, ma magának való; saját lénye teljesen kitölti belső világát.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Fantasztikus

Érdekes, hogy mindenki más találkozott már ufóval, idegen égitestről származó lénnyel, csak Önnek nincs ilyen szerencséje. Talán keveset jár a mezőkön, vagy búzaföldeken. Félretéve a tréfát, az a találkozás sem lesz kevésbé fantasztikus az Ön számára, amelyben ma lesz része. Ráadásul ezerszer kellemesebb, mintha űrlénnyel hozta volna össze a sors.

Rák 06.22. – 07.22. – Nyüzsgő

A hét utolsó munkanapja még nem a lazításé. Ha figyelmes, kedvezőek lehetnek a változások. Szükség van Önre, segítsen azokon, akik kérik. Ha csábító ajánlatot kapna, ne bízzon mindent a véletlenre. Ne legyen könnyelmű, mert később még megbánja. Érdekes élményben is része lehet, ha hajlik barátai szavára, s elmegy velük este szórakozni. Vigyázzon, partnere féltékenységét csökkentheti, ha magával viszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük