Oroszlán 07.23 – 08.23. – Kialvatlan

Éltető nap ide, vagy oda, nyáron is lehetnek fáradtabb időszakok. Ráfoghatja persze a kozmikus sugarakra, hogy káros hatásukkal befolyásolják Önt, de a frontok mit sem tehetnek arról, hogy az Oroszlán sajnálja az időt az alvásra. S ha valami ledönti a lábáról, az legfeljebb a kimerültsége lehet. Vagy netán valaki más…?

Szűz 08.24. – 09.23. – Meglepő

Nem akar hinni a fülének. Olyan híreket hall, melyek még két nappal ezelőtt is elképzelhetetlenek lettek volna. Mielőtt túlzottan fennakad ezen a tényen, képjen tovább, hiszen szükség van Önre a munkában. Itt fiatalabb kollégái szintén meglepetést szereznek Önnek. Este hosszasan elgondolkodik azon, hogy talán nem is ezek a változások a meglepőek, hanem inkább Ön maradt le kicsit…..

- Hirdetés -

Mérleg 09.24 – 10.23. – Rossz

Ismét előtérbe kerül egészségi állapota, mint mindig, mikor valami probléma van, valami fáj. Több megoldás is létezik, de van néhány alaptétel, amit – ha tetszik, ha nem – be kell tartani. Először is szokjon le a dohányzásról és mérsékelje a lehető legminimálisabbra napi kávéadagját. Aztán jöhet az orvos, a gyógykezelés. Ha többet mozogna és kevesebbet enne, súlyfeleslege sem okozna problémát.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Ingadozó

Nem hagyták cserben, nem csalódott, mégis megrendült a bizalma bennük. Sok apróságban, megannyi kis stikliben bizonyultak vétkesnek. Vak lenne, ha ezeket nem látná és ostoba, ha megfeledkezne róluk. Igaz, nélkülük sokkal nehezebb lesz minden. Meg kell kísérelnie azt, hogy egyedül vívja meg a harcot. Eleinte ne számítson támogatókra, sem arra, hogy szimpátiával kísérik törekvéseit. Az irigységgel és önzéssel már sokszor felvette a küzdelmet, most ismét ezzel a két veszedelmes ellenféllel találja szemben magát.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét