Nyilas 11.23 – 12.21. – Határozatlan

A tegnapi felajánlkozással nehéz helyzetbe került, sehogy sem tud ugyanis dönteni. Vannak érvek, amelyek amellett szólnak, hogy menjen bele a kalandba, mások viszont azt súgják, hogy túlságosan is kockázatos lenne ez a flört. Dilemmázását félbe kell hagynia, mert fontosabb teendője akad: közeli hozzátartozója, barátja váratlanul kórházba kerül. Állapota bizonytalan.

Bak 12.22 – 01.20. – Ösztönző

Engedje meg magának, hogy azzal foglalkozzon, amit szeret. Nem a képesítés, nem a diploma, hanem hozzáértése alapján. Ha a hűséget tartja is a legfőbb erénynek, csak azért ragaszkodni a munkahelyéhez, mert ott kezdett el dolgozni, luxus. Engedjen másfajta kihívásoknak és hívásoknak, hogy önmaga számára is bizonyítani tudjon. Keresse a különöst!

- Hirdetés -

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Jó

Hála az égnek, nem csak a jó, a rossz is elmúlik egyszer. Ma mindent sokkal derűsebbnek lát, elviselhetőbbnek tart. Ismét tele van ötletekkel, melyek most nem feltétlenül magvas gondolatokban öltenek testet. Lehet, hogy csak a lecsó sikerül még a szokásosnál is jobban, vagy egy beszélgetést tud úgy irányítani, hogy a hasznára váljon.

Halak 02.21. – 03.20. – Szerelmes

Ne örüljön előre! Mindig csak a boldog, beteljesült szerelemre gondol. Talán ma éppen reménytelenül lesz szerelmes valakibe, akinek kőszívét semmi sem lágyítja meg, még egy önmagát emésztő, bánatában krokodilkönnyeket hullató Halak látványa sem. Már el is elment a kedve? Azért csak próbálkozzon….!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét