Nyilas 11.23 – 12.21. – Termékeny

Ma gyűjtsön erőt a jövőheti feladatokhoz. Ha teheti, üljön le és vesse papírra – igen, jól olvasta, ne a telefonjába pötyögje be – konkrét elképzeléseit, ötleteit. Apró részletmegoldásokkal finomítsa eddigi munkáját. Kitűnő közérzete és szellemi készenléte alkalmassá teszi, hogy mindent pontosan kivitelezze.

Bak 12.22 – 01.20. – Jó

Egy nemes cél érdekében érdemes egyezséget kötnie. Nem fogja kevesebbnek érezni magát azáltal, hogy az eszét használva kompromisszumot ajánl. Körültekintéssel fogalmaz meg egy okiratot, egyezményt, amit példaként fognak továbbvinni. A sok szálon futó összefüggéseket egyedül Ön képes áttekinteni.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Csapnivaló

Nem akar otthon kotlani. Pedig volna mit tennie. Tart azonban attól, hogy – amilyen ingerült és sérülékeny mostanában – nem tudja majd szó nélkül tűrni élete párjának megjegyzéseit. Döntsön, ahogy tetszik, de döntsön! A nagy melegben egyébként nemcsak a strandolás, hanem a kertlocsolás és autómosás, avagy éppen a jégszekrény leolvasztása is hűsítő foglalatosság…..

Halak 02.21. – 03.20. – Tevékeny

Ne gondoljon pihenésre! Úgysem esne jól. Úgy érezné, kényszer-pihenőre ítélték, pedig ma munkakényszere van. Helyzetét súlyosbítja, hogy akármibe is fog – legyen az a legegyszerűbb, vagy a legbonyolultabb feladat – mindent sikeresen old meg. Egyszerűen képtelen véteni. Rettegve gondol arra a napra, amikor mindennek az ellenkezője lesz igaz.

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét