A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Ellák névnapjára, amikor a nap 4.56-kor kel és 20.41-kor nyugszik le.

Kos 03.21 – 04.20. – Jó

Mára mintha elfújták volna a tegnapi rosszkedvét. Nyakig ül ugyan a pácban, de készen áll arra, hogy kiálljon a küzdőporondra és visszanyerje, amit elveszített. Optimizmusa, harci kedve töretlen. Nagyon megkeserüli az, aki akár egy szalmaszálat is keresztbe mer rakni Önnek. Csupán egy kényes családi problémával képtelen megbirkózni.

- Hirdetés -

Bika 04.21. – 05.20. – Mulatságos

Nem kis fegyvertény ilyen állapotban végigülni egy hosszadalmas támadást. A résztvevők fölöttébb rokonszenvesnek találkák kedves mosolyáért, pedig csak kínjában mosolyog. A lényeg az, hogy szakszerű, a fontos kérdésekben könnyed, tréfáit a megfelelő pillanatban süti el. Az Ön kénye-kedve szerint alakulnak az események. Sajgó tagjai, szinte izzó bőre nem hátráltatja a testi szerelemben. Ötletessége nem ismer határokat!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Nyugalmas

Már megint elhanyagolhatja a mindennapi dolgokat, pedig ezek legalább olyan fontosak, mint amelyeket elébük helyez a rangsorban. Ház körüli teendők, ajándékozás, színház, mozi, könyv, gondolja csak végig,hol vannak adósságai. Szerencsére ezek a tartozások nagyon könnyen rendezhetők.

Rák 06.22. – 07.22. – Változatos

Munkahelyén észreveszik Önön a változásokat. Máshol jár az esze, nem nagyon figyel arra, amit mondanak Önnek. Legszívesebben felkiáltana néha, hogy hagyják végre békén! Nincs egy nyugodt zug, ahová félrehúzódhatna és békében elgondolkodhatna a történteken. Most szembe kell néznie önzése következményeivel! Azért ne csüggedjen, ilyen helyzetben más sem dönt könnyebben, mint Ön.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét