Oroszlán 07.23 – 08.23. – Belátó

Akit nem vonhat irányítása alá, azt vagy felfalja, vagy végképp kiejti kegyeiből. Ön rendkívüli módon bízik önmagában, s ez jól is van így. De legyen méltányos azokkal szemben, akik szintén tudják, mit akarnak, csak esetleg más módon kívánják megvalósítani. Ne dühöngjön, hallgassa meg a másik érveit.

Szűz 08.24. – 09.23. – Kedvező

Ez a nap a szabadságukat töltő Szüzeknek kedvez elsősorban, az otthon maradtak szívét csak fájdítja. Jó, ha erre a hétre tervezi az éves rendes pihenését. Ha valamiért ez mégsem sikerülne, akkor is fejezze be korán a munkát! Talán délután valamelyik strandon legalább rossz utánzatát átélheti az édes szabadságnak.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Kedvezőtlen

Valami azt súgja Önnek, hogy ezt a bonyodalmat jobb lesz elkerülni. Nem áll a helyzet magaslatán, s egy esetleges csatában alulmaradhat. Nincs szüksége kudarcra, sokkal inkább kitartásra. Lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, s most alig tud megbirkózni vele. Ne adja fel!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Depressziós

Semmi sem sikerül, nem talál megnyugvást, léptelen a legelemibb kommunikációra is. Nem érti, miképpen lehet az, hogy megint Ön került ilyen szerencsétlen helyzetbe, hogy a sors ismét Önnek mérte ki a keserű pirulát. Logikus gondolkodással ne próbálkozzon, úgysem tud a dolog végére járni. A jelenlegi áldatlan állapot létrejöttében ugyanis több tényező sajátos egybeesése játszott szerepet. Ezt kibogozni a mostani idegállapotában úgyis reménytelen. A rágódás helyett inkább igyekezzen kikapcsolódni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét