Nyilas 11.23 – 12.21. – Aktív

Nagy lendülettel, tettvággyal kezdi a hetet, a vitalitása kitart a munkanap végéig, annak ellenére, hogy ma a sok évi átlagnál többször ütközik a bürokrácia és az értetlenség falaiba és sok fafejjel kell vitatkoznia. Ma semmiképpen ne veszíti el a fejét. Derűs és megbocsátó.

Bak 12.22 – 01.20. – Nyugtalan

Már úgy vélte, hogy lezártnak tekinthet egy egészségügyi problémát, de úgy látszik, korai volt a feltételezése. Elbizonytalanodik, nem lát tisztán. Érdemes lenne tisztáznia állapotát orvosával. Ha a művészetek bármely ágával foglalkozik, kikapcsolódást és menekvést talál benne. Megnyugszik. Minden letisztult forma, gondolat biztos megnyugvást jelent.

- Hirdetés -

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Szomorú

Rosszul aludt, kellemetlen álmok gyötörték, megfoghatatlan szorongásokkal van tele. Ahhoz sincs ereje, hogy felemelje a kezét, nemhogy tollat ragadjon, vagy a számítógép billentyűje közé csapjon. Minden jel arra utal, hogy depressziós. Holott valójában nincs miért bánkódnia: egészséges, mint a makk, munkahelyén sincs nagyobb zűr, az otthoni veszekedések pedig nem igazi viharok, csupán árfutó záporok.

Halak 02.21. – 03.20. – Kiváló

Egészséges, mint a makk. Ezt most nyugodtan elhiheti, hiszen nem orvosai mondják. Aki ilyen kiemelkedő teljesítményekre képes, kénytelen tudomásul venni ezt az örvendetes tényt. Vágja hát nyugodtan a szemétre az otthoni felhalmozott mindenféle gyógyszert, különben még valóban megbetegedhet!

Kapcsolódó

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét