Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. június 19., szerda

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Gyárfás névnapjára, amikor a nap 4.46-kor kel és 20.43-kor nyugszik le.

Kos 03.21 – 04.20. – Ellentmondásos

A szétszórt csillaghatás következtében egyesek ragyogó hangulatban kezdik és fejezik be a napot, mások pedig mély depresszióba zuhanhatnak, vagy pánikba esnek. Minden különösebb ok nélkül úgy érezhetik, hogy feleslegesek, vagy tervük ellenállásba ütközik. Elkeseredésükben még érzelmi életük is háttérbe szorul, természetesen csak rövid időre.

Bika 04.21. – 05.20. – Kellemes

A munkahelyén minden a legnagyobb rendben van. Az Ön helyzete megingathatatlan. Bár igaz, ami igaz, sok furcsaságot rebesgetnek a többiek átszervezésről, privatizációról, holmi furfangos ügyletekről… De hát ki tudja, lehet, hogy a fele sem igaz annak, amit beszélnek. Szerelmi életében is minden a legnagyobb rendben van. Bár ilyesfajta dologban nem a “rend” a helyénvaló szó.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Gyenge

Tompa fejfájás figyelmezteti arra, hogy kimerülőben vannak tartalékai. Szerencsére többféle módszer áll rendelkezésére, hogy akár tetőtől talpig kicserélődjön. Ezek közül csupán egy a jóga, melynek eredményes gyakorlatához sok-sok türelem és kitartás szükséges. Ha már az első percben feladja,semmiféle hatásra nem számíthat.

Rák 06.22. – 07.22. – Hasznos

Új könyvet vett és most alig tudja letenni. Mindig is vonzódott a számmisztikához, a varázslatos, megmagyarázhatatlan dolgokhoz. Igaz, valóságérzéke sokszor féken tartotta érzelmeit. Az a vágyakozás, hogy felfedez valami ismeretlent, mégis megmaradt Önben gyermekkora óta. Ma nagyon féltékenyen őrködik minden felett, amit csak a magáénak mondhat. Birtoklási vágya szinte határtalan. Úgy képzeli, hogy valaki meg akarja fosztani valamitől. Félelme alaptalan.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest