Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. június 20., csütörtök

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Gyárfás névnapjára, amikor a nap 4.47-kor kel és 20.43-kor nyugszik le.

Kos 03.21 – 04.20. – Harmonikus

Ha tegnap az egekben járt, ma úgy közlekedik a földön is, mintha szárnyai lennének. Partnerére úgy néz fel, akár egy Istenre és még azt is megengedné neki, hogy fát vágjon a hátán. Munkájában, cselekedeteiben kiegyensúlyozott, alkotóerejének teljében van. Ma élvezet a társasága, mert nem parancsolgat és nem kötekedik.

Bika 04.21. – 05.20. – Szokványos

Minden a megszokott mederben zajlik. Ilyen napokon rossz a tükörbe nézni, mindent észrevesz, amit nem kellene. A falon is kifigyeli a hajszál-repedéseket, ni ott meg mindjárt peregni fog! Festeni kellene. Pokoli drága. Ha meg Ön csinálja, rengeteg idő megy el vele. Maga sem tudja, mit tegyen. Elhessegetné a gondolatot, de nem teheti, állandóan erről esik szó otthon, hol hízelkedve, felcsattanó hangon.

Ikrek 05.21. – 06.21. –  Csillogó

Ha a május 21. és 31. között született Ikrek rápillantanak az asztrogramjukra, példátlanul sok csillagot találnak a hónap második felében, ami valamilyen szempontból szerencsenapot jelent. Ők igazán nem panaszkodhatnak, sőt jól teszik, ha szerencsét próbálnak. Sajnos a többieknek nem mondhatunk ilyen jókat.

Rák 06.22. – 07.22. – Jelentős

Még mindig a hatása alatt van a tegnapi hangulatának. Nem áll egész testével a földön, inkább lebeg ég és föld között. Mindig a végletek embere volt, ami persze néha hasznos is lehet. Képzelete szárnyakat ad Önnek. Gondolkodott is rajta, hogy egyszer le kellene írnia mindent. Szüksége van az álmaira, nélkülük képtelen volna élni. Néha azonban éppen ezért csalódik sokkal nagyobbat, mint mások.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük