Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 19., szerda - Városi Kurír

Sorting by

×

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 19., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Hirdetés

Kos 03.21 – 04.20. – Borús

Ahogy tegnap, úgy ma is komor felhők takarják el az eget. Hangulatának barométere érzelmi, vagy egészségi változásokat – frontokat – jelez. Ezt sok minden kiválthatja. Csalódás valakiben, akiről azt hitte, hogy úgy bízhat benne, mint saját magában. Legyen óvatos a vásárlásokkal is, mert becsaphatják. De az is leverheti a lábáról, ha betörnek a lakásába, vagy a családja erején felül költekezik és súlyos megélhetési gondokkal kell szembenéznie egyik napról a másikra.

Bika 04.21. – 05.20. – Szorgos

Ma mindent befejez, amibe mostanság belekezdett. Akkurátusan, türelmesen, az Önre valló műgonddal végzi munkáját. A megoldandó feladatok végső formát öltenek, minden a helyére kerül. Emberi kapcsolataiban is igyekszik elvarrni a szálakat: felhívja régen látott barátait, ismerőseit. Vásárolni is úgy vásárol, ahogy kell: nyugodtan, megfontoltan, olcsón. Ma egyetlen tételt sem felejt el!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Tanácstalan

Nem tudja, hogyan szerelje le kedvese féltékenységét, amire ráadásul alapos okot is szolgáltatott. Ez többféle módon is lehetséges, például kézenfekvő megoldásnak tetszik, hogy szüntesse med a kiváltó okot. Az Ikrek mégsem ezt az utat szokták választani, mert a végsőkig hisznek szavaik meggyőző erejében és nem is teljesen alaptalanul.

Rák 06.22. – 07.22. – Vállalkozó

Munkahelyén új akadályok vetődnek fel Ön előtt. Ha jól használja ki a lehetőségeket, később még a hasznára lehetnek. Mindenesetre helyesen teszi, ha megjegyzi ezt a napot, még sorsdöntő fordulatok kapcsolódhatnak a ma induló beszélgetésekhez. Külföldi út előtt áll, de nem akar belevágni. Miért halogat már megint? Végre itt lenne a nagy esemény, amit már olyan régen vár.

Még több horoszkóp!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.