Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 21., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Töretlen

Elérkezett a pillanat, amikor hirtelen hiányát érzi valakinek. Ha eddig jól megvolt tartós kapcsolat nélkül, most nagyon szenved attól, hogy társtalan, nincs senkije. Úgy érzi, hogy nem képes szerelmet ébreszteni senkiben, képtelen kitartó érzelemre, sírig tartó hűségre. Bizonyosságot szeretne, mégis habozik megtenni a döntő lépést. Ennél fogva nem jut előbbre.

Bika 04.21. – 05.20. – Ingerült

Egy rossz szóra, tétova mozdulatra felfortyan, szimbolikusan ököllel támad. Aztán persze bocsánatot kér, de kisvártatva megint elég egy hangosabb szó, egy félreérthető taglejtés – kezdi elölről. Sőt, az a képtelen ötlete támad, hogy a háta mögött összesúgnak, kinevetik, kifigurázzák. Félelme egyelőre megalapozatlan, de ha így folytatja, Ön veti meg a szilárd alaoját annak, hogy valóban kikacagják. Csak a maró öngúny segíthet!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kellemes

Munkahelyén olyan hírrel fogadják, amilyenre nem is számított és kellemes meglepetésként éri. Lehet ez utazás, béremelés, vagy előléptetés. Ezúttal térjen el a szokásától és ne siessen eldicsekedni a jó hírrel, mert nem volna célszerű új irigyeket szereznie az elkövetkező hónapokra. Akármilyen nehéz is, csak a legközelebbi hozzátartozóinak mondja el a történteket.

Rák 06.22. – 07.22. – Zárt

Tegnapi munkahelyi vitája nem oldott meg semmit, csak elodázta az igazi kitörést. Annyi legalább kiderült, hogy valamelyik kollégája próbálja meg kitúrni az állásából. Azért ez nem olyan egyszerű, hiszen Ön eddig jól végezte a dolgát. Személyes indokra pedig senkinek nincs joga hivatkozni. Az nem elég, hogy nem tetszik a frizurája, vagy, hogy az Ön állása szimpatikus egy kollégának. Minden esetre jól teszi, ha mostantól nyitott szemmel jár és nem lesz olyan hiszékeny, mint eddig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük