Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 7., kedd

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Varázsló

Ön a trónján ülve, kellő távolságból tekint le alattvalóira. Így, ha ezen a napon sehogy sem találná a helyét, annak nagyon kézzelfogható oka van. Nem bírja elviselni a hétköznapokat. De Ön nagy varázsló. Érti a módját, hogyan tegye érdekessé a szürke napokat. Csak vigyázzon, mert hókuszpókuszai sokaknak nem lesz ínyükre.

Szűz 08.24. – 09.23. – Bizakodó

Kilátástalan munkákat vállal el, mert úgy érzi, saját maga és ismerősei előtt bizonyítania kell. S ezt mégsem teheti egy egyszerűen megoldható feladattal. Megszenved a sikeréért, de öröme nagyobb a fáradtságánál is. Bár éppen a napokban fejtette ki, hogy elege van az emberekből, ma újabb ismeretségeket köt. Lehet, hogy csak azért, mert újabb üzletet vélt felfedezni rajtuk keresztül?

Mérleg 09.24 – 10.23. – Rejtélyes

Kap egy rejtélyes telefont, amiben estére kérnek randit öntől. Szívesen mond igent, már csak azért is, mert kíváncsi a titokzatos telefonálóra. Nem akar hinni a szemének, amikor a megbeszélt helyen első szerelme vár Önre. Nagyon kellemesen elbeszélgetnek, felelevenítik a régi szép emlékeket. Lehet, hogy ez túl jól sikerült? Lehet, hogy újra szerelem lesz a dologból? érdemes belebonyolódnia ebbe?

Skorpió 10.24 – 11.22. – Nagyon jó

A közeli napok izgalmai nem múltak el nyomtalanul. A sok idegeskedés, az átélt viharok megviselték idegrendszerét, kimerült és nyugtalan. Nem is lehet csodálkozni azon, hogy erőtartalékainak végére ért, hogy semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy egy kicsit békén hagyják. Érthetően nem akar most újra harcba szállni igazáért, pedig tudja, hogy méltatlanul értél sérelmek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük