Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 7., kedd

Nyilas 11.23 – 12.21. – Meglepő

Váratlan kiadásra számíthat ma, s ha korábban nem takarékoskodott, sajnos nagyobb összeget kell sürgősen kölcsönkérnie valakitől. Nem kell azonban különösebben aggódnia, hiszen tudja, hogy egy-két barátjára mindig számíthat. Valaki ma nagyon megtetszik Önnek, s úgy gondolja, egy kis flörttel nem árthat senkinek.

Bak 12.22 – 01.20. – Kellemes

Egy kis flört, kaland megbizsergeti a szívét. Napokig képes lesz ábrándozni róla. S ha nem jön be, az sem baj. Nem elveszett órák ezek. Valaki nincs egy véleményen Önnel egy vásárlási ügyben – lehet telek, lakás, szőnyeg, arany – akit nehéz lesz meggyőznie és előfordulhat, hogy Önnek kell beadni a derekát. Csak akkor tegye, ha ösztöne nem súgja, hogy nem szabad.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Borús

A baj mindig csőstül jön. Nem elég, hogy a munkahelyén kisszerű veszekedésbe volt kénytelen belemenni, kedvese, társa is “váratlan vádakkal” illeti. Ön is tudja, hogy a fejmosás jogos, hogy gyalázatosan keveset törődik azzal, ami igazán fontos. Azt is tudja, hogy a kínos helyzet néhány jó szóval megoldható. Találja meg ezt a néhány szót és a békülés igazán édes lesz.

Halak 02.21. – 03.20. – Bizonytalan

Ismét mérlegel, fontolgat körülményeskedik. Tegnapi bizonyosságát kétségek váltják fel. Természetes ez a reakció. Mármint az Ön esetében…. Nem mindenkinek adatott meg. E tudat töltse el nyugalommal és tartson ismételt önvizsgálatot. Amennyiben végképp döntésképtelennek bizonyul, hívjon segítségül egy pénzdarabot. Fej, vagy írás?

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük