Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 9., csütörtök

Nyilas 11.23 – 12.21. – Lendületes

Lendülete továbbra is töretlen. Elmaradt ügyeit rendezi, telefonokat bonyolít le, levelet ír. Minden ügyes-bajos dolgát elragadó eleganciával intézi el. Nem csoda, ha sokan a hatása alá kerülnek. Ám, ha tartós kapcsolatra vágyik, ne higgyen minden szép szónak, kedveskedésnek, gyors fellángolása szalmalángnak bizonyulhat.

Bak 12.22 – 01.20. – Harcias

Nem csak a saját életében szeretne előnyösebb helyzetbe jutni, de munkatársaira is gondol, amikor jobb körülményeket igyekszik kiharcolni. Ne hagyja magát eltántorítani. Olyan kedvezménylehetőségekről értesül, amelyeket eddig eltitkoltak a társaság elől. Követeléseit azonban ne közvetlenül, keresetlenül fejezze ki. Zokon veszik. A simulékonyság célravezetőbb!

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Fonák

Néha – sikerei ellenére is – úgy érzi, hogy állást, mi több pályát kellene változtatnia. Felesleges mondani, hogy ne legyen megfontolatlan, hiszen úgy sem az. Kételyeit mindenesetre beszélje meg kedvesével! A legjobb útikalauz Önhöz mégis csak ő, aki még azt is tudja, amit Ön sem mer bevallani magának. Ezen az estén mindenről – és még sokkal többről is – meggyőződhet!

Halak 02.21. – 03.20. – Napsugaras

Szépnek látja a világot… mert az is. Ma könnyen elhiszi ezt az állítást, amelyet más alkalommal kétségbe vonna, sőt ugyanolyan könnyen szemenszedett hazugságnak bélyegezne. Ebből egyértelműen azt a következtetést vonja le, hogy a világ nem olyan amilyen, hanem olyan, amilyennek látjuk…. Ma egyébként ragyogóan süt a nap, tiszta a levegő…., ha kinéz az ablakon és mást lát, az azért van, mert kizárólag a lelkében van gyönyörű tavasz. Ön egy megrögzött idealista, legalábbis ma.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük