A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Zaklatott

Munkahelyén intrikálnak Ön ellen, valaki szeretné megkaparintani az állását, vagy rossz színben feltüntetni a főnökei előtt. Túl nagy aggodalomra azonban nincs oka, hiszen pályája sikeres, szakterületén nélkülözhetetlen, mégis legyen óvatos: az ördög sosem alszik. A legokosabb, amit tehet, hogy távol tartja magát a klikkektől és nem keveredik újabb pletykákba. Mai “jó vásár”: kedvenc édesség.

Bika 04.21. – 05.20. – Bonyolult

Mindent most és azonnal – bár némi látszatja is van, nem merő kapkodás az egész.Új ruháját is dícsérik, holott régi, legyeskedne, páváskodna, udvarolgatna is, de mikor, egymást érik a telefonok …. olyan, mintha egyszerre több filmet nézne és mindegyikben Ön volna a főszereplő. Erre várjon estig! Mai “jó vásár”: üveg príma bor.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Ösztönös

Ha cserben tartja a józan ítélőképessége, nyugodtan hagyatkozzon a megérzéseire, ilyenkor azok veszik át a higgadt gondolkodástól az irányító szerepet. Higgye el, néha sokkal szerencsésebben alakulnak a dolgok, ha nem az eszére, hanem a szívére, érzelmeire hallgat. Talán egyedül az üzleti élet döntései kivételek ez alól. Mai “jó vásár”: mozijegy.

Rák 06.22. – 07.22. – Kellemes

Még mindig tart a szélcsend. Emiatt egyáltalán nem kell aggódnia, sokak szerint az már maga a boldogság, ha nem történik az emberrel semmi rossz. Amúgy meg kívánni sem lehet ennél alkalmasabb időszakot a gondolkodásra, az elmélyülésre. Nem is kell ahhoz különösebben mélyre tekintenie a lelkébe, hogy találjon megoldásra váró problémát. Éljen csöndes, belső életet. Mai “jó vásár”: jó könyv.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét