Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. március 30., szombat

horoszkop
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Szeszélyes

Ne üljön fel minden pletykának és szóbeszédnek. Hangulata ma ismét hullámzó, tehát könnyen befolyásolhatják a különféle csatornákon szerzett értesülések. Ilyenkor minden bolondságra hajlamos, még arra is, hogy kipróbálja az ismerőseinél állítólag bevált csodadoktort, vagy a divatos fogyókúra receptet, esetleg bogyót. Szerencsére egészséges humora megóvja attól, hogy túlzottan belemerüljön a bizonytalan kimenetelű  kísérletekbe. Mai “jó vásár”: kozmetikus, vagy fodrász, esetleg mindkettő.

Bika 04.21. – 05.20. – Aggodalmas

Fáradtan ébred, nincs semmihez sem kedve, a foga is vacakol. Reggeli előtt rágyújt és felteszi a második kávét. Zsibbad a hüvelykújja, a tüdőszűrésre sem ment el – csupa olyasmi, ami szorongással, aggodalommal tölti el. Alig képes figyelni arra, amit csinál. Vigyázzon: a konyha, a háztartás veszélyes üzem! Ezer veszély leselkedik Önre, ha óvatlan! Mai “jó vásár”: egy régen kinézett könyv.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Ragyogó

Elvonultak a viharfelhők, kitisztult az ég. A mai napot bátran használhatja arra, hogy legalább néhány dolgot befejezzen a sok közül, amibe belekezdett, de más irányú elfoglaltsága miatt hamarosan abba is hagyott. Próbáljon meg rendet tenni az elintézendők között, mert különben rövidesen összecsapnak a feje fölött a hullámok és akkor már nagyon nehéz lesz partra vergődni. Mai “jó vásár”: az elromlott helyett egy új vasaló.

Rák 06.22. – 07.22. – Reménykeltő

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ma váratlan találkozásban lesz része. Később rájön, hogy mindez csupán az Ön számára volt váratlan. Az a másik nagyon  is tudatosan megszervezte az egészet. Ez felvillanyozza Önt. Szereti, ha kezdeményez a partnere. Ön legalább ilyenkor eljátszhatja a semmit nem értő, csodálkozó fél szerepét. Ne ravaszkodjon annyit, mert átlátnak a szitán és egy idő után megunják őszintétlenségét. Akkor pedig már hiába magyarázkodik! Mai “jó vásár”: egy új pakli kártya.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!