Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp, 2019. november. 1. péntek

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Marianna névnapjára. A nap 6.27-kor kel és 16.27-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Ellentmondásos

Hivatásában, vállalkozásában, az ünnep ellenére is  most kínálkozik kedvező alkalom a magasabb pozíció megszerzésére, illetve a sikeres üzletkötésre. Fennáll az eshetősége annak is, hogy kihagyja ezt a ritka lehetőséget, mert fél a kockázatoktól …, vagy lebeszélik róla és hagyja magát eltántorítani. Később ezt többszörösen megbánhatja.

Bika 04.21. – 05.20. – Baljóslatú

Ilyen még sohasem esett meg Önnel: tíz perc alatt benáthásodott, csorog az orra, a láza is felszökik. A hírtelelen támadt ősz megviseli! Minduntalan fekete macskák keresztezik útját. Forró tea – kevés rummal, vagy sok citrommal – néhány szem Kalmopyrin, puha, pihe ágy – ez a javallatunk.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Sötét

Általában hidegen hagyja a babona, akárcsak a többi, értelmen túli dolog és igencsak nevetségesnek tartotta kollégái tizenharmadikai paráit is néhány hónapja. Az igazság az, hogy nagyon sokan hisznek a babonáknak és igazítják életüket ahhoz, hogy mit mond a “fáma”. Ön nem tartozik közéjük, de azért, ha a 13-a péntekre esik kicsit óvatosabb. Még jó, hogy ma november 1. van!

Rák 06.22. – 07.22. – Különös

Legyen körültekintő és akkor nem érheti meglepetés. Alkotóereje teljében van, mintha nem is munkaszünet lenne. Szükség is van persze erre, hiszen hivatásában szerez ezzel jó pontokat. Főnöke is észre veszi igyekezetét. Törődjön kicsit többet családjával, mert ők elhanyagoltnak érzik magukat. Nem árt, ha ajándékkal, virággal kedveskedik szerelmesének. Megérdemli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük