Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. október. 9., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra. Dénes és Lora napjára. A nap kel: 6:53, nyugszik: 18:08.

Kos 03.21 – 04.20. – Jelentős

Továbbra is magasan ragyog hivatásának szerencsecsillaga. Ma még zavartalanul sütkérezhet sikereinek fényében, eredményesen építheti karrierjét. Családi helyzetében is fontos változás várható, vagy olyan rendkívüli esemény, amely új értelmet adhat életének. Ez éppúgy lehet valaminek a kezdete, vagy betetőzése, mint a tragikus vége, amelyre már régóta lehetett számítani.

Bika 04.21. – 05.20. – Biztató

Végre-valahára egy nagyon is értékelhető állásajánlattal keresik meg. Ha az anyagiakban is meg tudnak állapodni, akkor ne sokat töprengjen, csapjon bele az Ön félé nyújtott kézbe és írja alá a szerződést.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szeszélyes

Miért nem ismeri el, ha hibát követett el, hiszen ezzel csak tovább súlyosbítja a helyzetét. Tegye félre a büszkeségét és próbálja meg valamelyest kritikusabb szemmel nézni önmagát! Meglátja, környezete hálásan fogadja majd ezt az új vonását, önmagát pedig megkímélheti az újabb tévedések következményeitől.

Rák 06.22. – 07.22. – Könnyelmű

Ha csábító ajánlatot kap, ne bízza döntését a véletlenre. Ne legyen könnyelmű, rögzíttesse írásban a kívánalmait. Tudja mindenki, hogy irtózik az ilyesmitől, mégis szánjon erre némi időt, mindenképpen megéri. Bármilyen jónak mutatkozik is az üzlet, kérjen rá biztosítékot. A mai időkben nem szabad lemondani a teljes biztonságról. Még így is érhetik kellemetlen meglepetések.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük