Oroszlán 07.23 – 08.23. – Erőtlen

Amikor kimerült, sokkal sötétebbnek látja a világot, mélyebbnek a hullámvölgyet, mint amilyen valójában. S ezt még fokozza az állandó morgásával. Környezetét ilyenkor rettegésben tartja mogorva viselkedésével. Pedig, ha veszi a fáradtságot és úrrá lesz rosszkedvén, s legalább otthon felenged, kellemes estére számíthat. Bármilyen hihetetlen is, akad, aki felvidítsa, újra erőt adjon Önnek. Ne tekintse kudarcnak, hogy kissé fáradtabb, mint máskor.

Szűz 08.24. – 09.23. – Emlékezetes

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Megtartani már nem lesz ilyen egyszerű. De na adja fel mindjárt az elején! Ha kitartóan kűzd és továbbra is ilyen kedves, magávalragadó marad, könnyen elérheti a célját. Csak kitartás kérdése. Az idő Önnek dolgozik! Lehet, hogy nem örül neki, de még az ilyen idilli pillanatokban sem árt emlékezni arra, hogy a munkájában is szükség van Önre!

Mérleg 09.24 – 10.23. – Féltő

Érzi a közelgő változások szelét, pedig most semmi kedve új dolgokhoz. A régi eseményekről, győzelmekről és veszteségekről nosztalgiázik. Kár volna változtatni bármin is, hiszen olyan jól ment minden mostanában. Még szerelmi élete is sikeres és tartós, legalábbis az előző évekhez viszonyítva. Küzdjön a változások ellen, talán Ön lesz a győztes.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Merengő

A héten felvetődő problémák mindenképpen átgondolást és értékelést tesznek szükségessé. Nagy a valószínűsége annak, hogy a háttérben egy harmadik fél áll, aki szeretné megzavarni mindennapi életét. Ideje, hogy nekikezdjen a régóta halogatott edzésnek, a futásnak és az úszásnak. Erre orvosa már régen figyelmeztette. A kellemes idő kifejezetten csábító a könnyed bevezető tréning elkezdéséhez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét