Nyilas 11.23 – 12.21. – Meditatív

Ma sem a munkájában, sem a magánéletében nem számíthat semmilyen jelentős és érdekes eseményre. Nem is baj, jó egy kis nyugalom. Legalább marad ideje feltöltődni. Használja ki ezt a szélcsendet valamilyen magányos tevékenységre, sétáljon, hallgasson zenét, vagy meditáljon egy jót otthoni magányában.

Bak 12.22 – 01.20. – Jó

Ma kedveznek a csillagok a szerelmeseknek. Kár lenne kihagyni a lehetőségeket. Természetesen ez az érzelmi életre ugyan olyan mélységesen igaz. Baráti, családi kapcsolatai elmélyítésében legalább olyan eredményes lehet. Tüdő, gyomor, bélpanaszai enyhülésére is számíthat, különösen, ha besegít és kivételesen kihagyja a körömpörköltet.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Zűrös

A mai afféle dühítő “majdnem” nap. Majdnem sikerül keresztülverni legfrissebb ötletét a Hivatal rögös útjain, majdnem sikerül élete párjával elhitetni, hogy minden a legnagyobb rendben van… De sajnos csak majdnem…. Nincs más hátra, fújja le az ütközetet és vonuljon vissza! Ennél bölcsebbet ma úgysem tehet.

Halak 02.21. – 03.20. – Veszélytelen

Kezdeményezésnek, esetleg egy újabb kalandnak nem kedvez a nap. Ezt vegye bölcsen tudomásul akkor is, ha titokban netán mást remél. Elégedjen meg azzal, amit a sors ma nyújt Önnek. Hiszen ez nem kevés…. Vallja be, életében nemegyszer volt már olyan helyzetben, amikor ezt a napot ajándéknak tekintette volna.

Kapcsolódó

Hiszi, nem hiszi! Mit mond Önről az arab horoszkóp? Amikor nyitott könyv az élete…..

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét