Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp – 2019. október 1., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér Malvin napjára amikor a nap kel 6:42, nyugszik 18:24.

Kos 03.21 – 04.20. – Lobbanékony

Munkahelyén, de a családjában is viták támadhatnak, maradjon ki belőlük. Bizonyára nehezére esik, mégis türtőztesse indulatait, tegyen lakatot a szájára. Ma ugyanis hajlamos arra, hogy minden semmiségen felhorkanjon. Ne vegye készpénznek a bizalmas értesüléseket sem – felesleges bonyodalmaktól kíméli meg magát, ha nem ül fel a pletykáknak. Lobbanékonysága egyedül szívügyekben lehet eredményes. Szexuális vágyai beteljesülnek.

Bika 04.21. – 05.20. – Kiegyensúlyozott

Dühe elpárolgott végre. Már fittyet hány az egészre, de a tüske örökkön Önben marad. Semmivel sem utal a történtekre, úgyhogy pletykára éhes kollégái csakhamar odébbállnak. Rájöttek: egy szó nem sok, annyit sem tudnak kihúzni Önből. Higgadtan, tárgyszerűen végzi a dolgát. Van mit csinálnia, lassan itt az év vége. Ez a tűzoltás, rohammunka vajon magyar sajátosság? Utána kellene nézni valahol….

Ikrek 05.21. – 06.21. – Ingatag

Sokasodnak a bizonytalanságra utaló jelek, és ilyenkor minden azon múlik, hogy mennyire képes összeszedni akaraterejét és befolyásolni az eseményeket. Szerencsére Ön nem olyan típus, aki azt hiszi, mindent, ami velünk történik, már jó előre megírtak a nagykönyvben, tehát némán tűrnünk kell, hogy a sorsunk beteljesedjen. Szálljon hát szembe saját sorsával, ha elégedetlen vele.

Rák 06.22. – 07.22. – Oldott

A hullámvölgyből kikerülve most hosszan élvezi az édes életet. A kedvező sorozat folytatódik, de nem szabad elfelejtenie, hogy a sok örömöt, sajnos rosszabb időszak követi. Lélekben készüljön fel mindenre., mert így könnyebben veszi majd az akadályokat. Olyan munkát végez, amelyhez kedve van és amelyet szellemileg is el tud fogadni: Mai kockázata nem végzetes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük