A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Gál, Hedvig napjára. A nap kel: 7:05, nyugszik:17.53.

Kos 03.21 – 04.20. – Töprengő

Talán a kockázat riasztotta meg, vagy olyan értesüléseket kapott, amelyek óvatosságra intik. Ma nem keresi a küzdőtereket, hanem fedezékbe vonul. Átgondolja tapasztalatait, mérlegeli esélyeit. Lehiggadt, észbe kapott. Vagy csak kivár, taktikázik. Amilyen szertelen, az sincs kitárva, hogy végleg elment a kedve a vállalkozástól. Talán rájött, hogy a szerényebb biztos is jobb a bőséggel kecsegtető bizonytalannál.

- Hirdetés -

Bika 04.21. – 05.20. – Kimerült

Úgy érzi magát, olyan fáradt, mintha már péntek lenne és egy fárasztó, idegtépő hét állna Ön mögött. Holott csak szerda van. Fogyasszon vitaminokban gazdag, kalóriaszegény ételeket, dohányozzon, kávézzon kevesebbet! S bizony, az az élettapasztalat is megfontolásra érdemes, hogy az éjfél előtti órákban a legmélyebb, a legpihentetőbb az alvás. Mikor feküdt le utoljára éjfél előtt?

Ikrek 05.21. – 06.21. – Bús

Lógatja az orrát, pedig ez meglehetősen ritka jelenség. Annyi haszon mindenképpen adódik ebből a napból, hogy hogy megtapasztalhatja, mennyire figyelnek Önre a kollégái. Észreveszik-e, hogy szomorú, megkérdezik-e, hogy mi a baj, mi bántja. Ha igen, gondolkozzon el azon, hogy fordított esetben Ön is észlelné-e a többieken, ha hasonló cipőben járnának.

Rák 06.22. – 07.22. – Különös

Nem szívesen ismeri be, hogy érzelmileg nem áll a helyzet magaslatán. Túlszervezi az életét is egyszerre négy-öt programot szervez így egyiket sem élvezheti igazán. Ne hajszolja a szórakozást, ne akarjon mindenáron nyerni! Ne szívja mellre, ha nem minden úgy következik be, ahogy szeretné. Figyeljen jobban arra, amit csinál.

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 16., szerda 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét