Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp, 2019. október 17., csütörtök

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Hedvig, Rudolf névnapjára. A nap kel: 7.05, nyugszik: 17.53.

Kos 03.21 – 04.20. – Tűrhető

Úgy hozzászokott a sorscsapásokhoz, hogy meg sem rezdül, ha újabb befizetési kötelezettségekről kap értesítést. Megélhetési gondjai ugyan valamelyest enyhülnek, de nyugtalanítja, hogy kitartó szorgalma ellenére sem rendezik a fizetését. Már ahhoz sincs kedve, hogy vitába szálljon főnökével. Ő azzal tér ki a fizetésemelés elől, hogy más annak is örülne, ha egyáltalán dolgozhatna valahol.

Bika 04.21. – 05.20. – Pompás

Többször is megtapasztalhatta, mégis meglepi, hogy vannak olyan emberek, akikkel gorombáskodni kell. Egyedül így lehet bánni velük. Csak ne hajbókolnának már, attól felfordul a gyomra. Mindenesetre tegnapi szavai megtették hatásukat. Kedves repesve várja, nem magyarázkodik egyikük sem. Olyan fogadtatásban van része, amire mindaddig emlékezni fog, amíg él.

Ikrek 05.21. – 06.21.- Kíváncsi

Az Ikrek-ember nem egyszerűen kíváncsi természetű, hanem – ami ennél sokkalta rosszabb – mindenbe beleüti az orrát, mindenbe belekotnyeleskedik. Társaságban nincs olyan téma, amiről ne Ő tudná a legtöbbet, s bizony, ez a viselkedési mód magában rejti azt a veszélyt, hogy számtalanszor hiszi igaznak azt, aminek valójában semmi köze a valósághoz. Több önkontrollra van szüksége!

Rák 06.22. – 07.22. – Nyugodt

Mi történt Önnel? Alábbhagyott a másik iránti hatalmas lelkesedése? Nehogy levonja a következtetést: Önt már semmi sem mozdíthatja ki a holtpontról. Csupáncsak nem találkozott még azzal, aki ezt ki tudná Önben váltani. Az is lehet, hogy csak hagyta elmenni az illetőt. Gondoljon vissza a még nem is olyan távoli múltra! Nem ábrándozik túl sokat?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük