Oroszlán 07.23 – 08.23. – Bizonytalan

Kétségek gyötrik, s hol önmagában, hol partnerében keresi a hibát. Egy őszinte vallomás mindenképpen hasznos lehet, még akkor is, ha a másikkal rossz hírt kell közölnie. Ám, ha nem erről van szó, s nem tűnt fel a színen a harmadik, akkor egy meghitt beszélgetés feloldhatja a pillanatnyi szorongást, s újra biztos talajt érezhet a lába alatt.

Szűz 08.24. – 09.23. – Kritikus

Partnere feladja a leckét. Sajnos nem nyújt már neki boldogságot ez a kapcsolat, így javasol egy szép, csendes, baráti elválást. Önnek azonban többet jelentett ez a szerelem annál, hogy azonnal választ tudjon adni. Begubózik a szobájába és nem kizárt, hogy könnyek között éli meg ennek az elmúló kapcsolatnak az utolsó óráit. Bárhogy hadakozik is a szíve, az esze belátja, hogy nincs sok értelme a folytatásnak. Ami már egyszer elromlott, sohasem lesz olyan, mint előtte.

- Hirdetés -

Mérleg 09.24 – 10.23. – Magányos

Mindenki megpróbálja a legideálisabban kihasználni  ezt a talán az idei őszön utolsó kellemes  hétvégét. Nyaralóba, telekre, vagy vízpartra mennek ismerősei, de Önnek egyikhez sincs kedve. Ne csodálkozzon hát, ha magára hagyják. Először még örül a magánynak, hiszen így gyorsabban halad a teendőivel, de hamarosan rádöbben, hogy ez nem az Ön műfaja. Ön kifejezetten társas lény!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Nehéz

Nem háríthatja másra a döntés felelősségét, hogy az időt húzva megpróbáljon kibújni az egyértelmű állásfoglalás alól. Ha viszont határoz, következetesen végig kell vinnie az ügyet, s le kell számolnia azzal, hogy útközben irányt változtat. Minden variációt gondosan mérlegeljen és döntését kellő határozottsággal jelentse be.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét