Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 20., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Vendel napjára. A nap kel: 7:09, nyugszik:17.47.

Kos 03.21 – 04.20. –Viharos

Úgy érzi, boldogságának semmi sem állhat útjába, és ebben nem téved. Mégis csalatkozhat, nem a partnerében, hanem az élet más dolgaiban. Egészségi állapota válságosra fordulhat, családjáról rossz híreket kaphat, hirtelen elhalmozhatják a nyomasztó értesülések. Kilátástalannak érzi a jövőjét és annyira lehangolódik, hogy már a szax sem képes felcsigázni érdeklődését.

Bika 04.21. – 05.20. – Tevékeny

Olyan erős tettvágy fűti, hogy azt is megcsinálná, ami nem Önre hárul a családi munkamegosztásból. Szép lassan mindenki megsértődik és ráadásul az Ön nyakába szakad minden teendő. Annyi, hogy nem is képes mindegyikkel megbirkózni és bizony olyan is van köztük, amihez nem is nagyon ért. Az eredmény összességében siralmas: minden a feje tetején áll és a többiek megorroltak Önre.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Vidám

Partnerével remekül kijön, s ha belegondol, erre már nagyon régen nem volt példa. Mint minden kapcsolatban, úgy ebben is vannak hullámvölgyek és hullámhegyek, de ha van elég türelmük, a másik iránt, akkor átsegíthetik egymást a mélypontokon. Most, hogy minden remekül megy, ne mulasszák el az alkalmat és beszéljék meg alaposan, kinek mi nyomja, vagy nyomta a lelkét.

Rák 06.22. – 07.22. – Óvatos

Pihenjen, mert Ön is érzi, hogy testi állapota most nem a legkielégítőbb. Készüljön fel lélekben arra, hogy több órát kell az orvosnál ülnie, de megéri a várakozás, mert legalább megnyugszik. Lehet, hogy csak némi életmód változtatást kell bevezetnie. Figyeljen oda arra, hogy mit eszik, mennyit iszik és dohányzik. Kerülje a stresszhelyzeteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük