Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 20., vasárnap

Nyilas 11.23 – 12.21. – Figyelmes

Nézze meg a naptárt: nincs ma valamilyen évforduló, esetleg valakinek a születésnapja? Nem ártana, ha pár nappal visszamenőleg is utánanézne, nem feledkezett-e meg valamiről, vagy valakiről. Most még nem késő bepótolni az esetleges mulasztást. Bár Ön nem nagyon kedveli az ünnepeket, gondoljon arra, hogy a másiknak mégis csak jól esik a megemlékezés. Sportoló nyilasok ma különösen jó eredményre számíthatnak, fizikailag csúcsformában vannak.

Bak 12.22 – 01.20. – Mélázó

Ezekben a napokban sok minden eldől. érdemes volt-e kockáztatni? Megesik, hogy elveti a sulykot. Ha számolna mások energiatartalékaival, sz Önért hozott áldozatok súlyával, bizonyára – még szeretetből sem -nem kényszerítené bele barátait még éretlen döntésekbe. Ami végül is megnyugtatóan hat az az, hogy az eredményesség beigazolódik.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Kínzó

Lassan-lassan feledi a gondokat, kipiheni a fáradalmakat. De a világért sem menne el szórakozni: moziba, vendéglőbe, vagy baráti társaságba, már a következő hét megpróbáltatásain jár az esze. Ma még vasárnap van. Ne foglalkozzon annyit a munkahelyi gondok, elintéznivalók katlanjába való visszatéréssel. Törődjön inkább kedvesével, akit mostanság elhanyagolt, pedig nagy szüksége van Önre.

Halak 02.21. – 03.20. – Ágas-bogas

Hiába tagadná, sokasodnak a csalhatatlan jelek. Eddig igyekezett szemet hunyni kedvese viselt dolgai felett, de most már léptelen erre. Pedig nagyon szeretné, elsősorban kényelmessége okán, meg különben is jobb a békesség. Be kell látnia, a makacs tények mázsás súlyként nehezednek Önre. A fejéhez kap és felszisszen. Mi a csoda ez? A tükörhöz…. Majd elbőgi magát. Miért is ne? Most van a szarvasbőgés ideje….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük