Oroszlán 07.23 – 08.23. – Zűrös

Megbillent lelki egyensúlyát a munkában próbálja visszanyerni. Még a hetek óta halogatott teendőinek is teljes odaadással jár a végére. Mások lelki bajával is szívesebben foglalkozik, addig sem gondol a saját szívfájdalmára. De nem dughatja soká homokba a fejét, hiszen előbb-utóbb rendeznie kell magánélete zűrjeit.

Szűz 08.24. – 09.23. – Kimerítő

Bár nem érzett semmi problémát, mégis felkereste orvosát, hiszen már itt volt az ideje a féléves kontrollnak. Sajna az ilyen orvosi vizsgálatokon mindig előkerül valami rejtett betegség. Úgy tűnik, csak rendszeres kezelés segíthet rajta, de azért ne keseredjen el. Kár lett volna elhanyagolni, s így hamarabb túl lesz rajta. Kissé depressziós a hírtől, így nem ajánlatos társaságban töltenie az estét.

- Hirdetés -

Mérleg 09.24 – 10.23. – Zűrös

Tovább tart a hullámvölgy, nehezen tid rajta túllépni. Pedig senki segítségére nem számíthat, ezt a csatát egyedül kell megvívnia. Ne hagyja el magát, ez további kudarcokhoz vezethet, s amúgy is pocsék hangulatán sem segít. Ellenkezőleg! Ha nincs aki szánakozna sanyargatott helyzetén, hát sajnálja saját magát. Teljes a csőd. Komolyan így gondolja?

Skorpió 10.24 – 11.22. – Kockázatos

Ha bal lábbal kel fel, nem kellően megfontolt, csak kellemetlenségek várnak magára. Ha viszont átgondolja, hogy mit akar, biztos sikerre számíthat. Mindazonáltal ne lepődjön meg, ha rosszul sülnek el a dolgok. Ne szomorkodjon, ez csak a kezdet. Ahogy mondani szokás, egyszer hopp, máskor kopp. Nincs oka borúlátásra, tervei megvalósításához hamarosan segítséget kap.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét