Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 24., csütörtök

Nyilas 11.23 – 12.21. – Boldog

Jó taktika volt, hogy beavatta partnerét a gondjaiba. Így sokkal megértőbben viselkedik Önnel, sőt, azt is tapasztalhatja, milyen jó tanácsai vannak. Érdemes megfontolnia a szavait. Társtalan nyilasok vegyék észre, hogy akire oly régóta számíthatnak a bajban, nem csak barátságra vágyik, hanem szerelemre is.

Bak 12.22 – 01.20. – Eredményes

Egy apró figyelmességet képes mindennél többre becsülni. Legszívesebben begubódzna otthonába, olyan jól érzi magát családja körében. Közös döntésüknek nagy lesz a visszhangja. Példaként fogják emlegetni. Ne ragadjon le egy elképzelés mellett! A körülményekhez igazodva néha módosításokat is kell eszközölnie. Fontos, hogy időben cselekedjen. A legjobb pillanatban.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Csendes

Minden csendes, talán kissé unalmas is. A nap még süt, de az ereje már nem a régi, itt toporog az ősz. Elálmosodik, legszívesebben visszabújna a pihe-puha ágyba. Csak késve ér be a munkahelyére, de így is az elsők között van. Aztán semmi, egyszerűen csak jelen van. Este korán lefekszik és egy jó könyvet olvas.

Halak 02.21. – 03.20. – Veszélyes

Ma ne változtasson állást, ne bocsátkozzon érzelmi kalandba, ne fogadjon el vacsorameghívást és semmiképpen ne induljon hosszú útra. Kerülje haragosát, a szűk folyosókat, a felül- és aluljárókat, valamint a nyílt, tág tereket. Esernyőt akkor is tartson a feje fölé, ha látszólag nem fenyeget eső. Így legfeljebb csodálkozó tekintetetekkel találkozik, de mennyivel jobb ez egy hideg zuhanynál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük