Hiszi, nem hiszi?- Napi horoszkóp, 2019. október. 25. péntek

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér Bianka, és Blanka napjára. A nap kél:  7.16, nyugszik, 17.38.

Kos 03.21 – 04.20. – Nagyon jó

Fölös energiáit levezetheti az alkotásban, ettől megkönnyebbül. Felszabadul a nyomás alól. Hivatásában váratlanul nagy sikert ér el, ez felébreszti kűzdőszellemét. Kezdi visszanyerni régi formáját…. Szeretné rendezni családi gondjait is – szülők eltartása, saját kapcsolatának tisztázása – és erre most kedvező, sőt kitűnő alkalom kínálkozik.

Bika 04.21. – 05.20. – Kibírhatatlan

Ha a tegnapi nap nehéz volt, akkor a mait nem lehet elviselni. Lázad ellene, hogy újra járomba hajtsa a fejét és engedelmesen csinálja, amit mondanak és amit sajnos kell. Nagy tetteket vihetne véghez, s ehelyett értelmetlen dolgokkal kell bíbelődnie. Minduntalan az óráját lesi: meddig kell még szenvednie. Ám az óra konok.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Csalódott

Megütközve tapasztalja, hogy valaki, akit eddig a barátjának hitt, valójában az ellensége, eddig is az volt, csupán jól játszotta a szerepét. Annyira jól, hogy teljesen gyanútlanul még ki is szolgáltatta magát neki. Csúnyán visszaélt a bizalmával, s most úgy érzi, ezt nem hagyhatja bosszulatlanul. Vigyázzon, nehogy a visszavágás erősebb legyen, mint az elszenvedett sérelem.

Rák 06.22. – 07.22. – Nyűgös

Úgy látszik, a szerencse semmiképpen sem akar Önre mosolyogni. Ezt nagyon igaztalannak érzi, s mivel véleményét nem rejti véka alá, többet veszíthet, mint amennyit akaratosságával, szókimondásával most nyerhet. Az igazság bajnokának érzi magát, s tulajdonképpen ez megbékíti lelkét. Ha Önnek mindig a hangos szó kell, ám legyen. Nem képes megfontoltan taktikázni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük