Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 27., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Szabina, Antoinetta napjára. A nap kel: 7:19, nyugszik:17.35.

Kos 03.21 – 04.20. – Kiváló

Remek formába lendült, aktivitását, ragyogó közérzetét a csillagok állása is erősíti. A családban betöltött központi szerepe is növeli önbizalmát, felébreszti szunnyadó ambícióit. Akár arra is kész, hogy olyan vállalkozásba kezdjen, ami talán túl kockázatos, de siker esetén nagyszerű kilátásokkal kecsegtet. Lásson hozzá tervei megvalósításához, az időpont kedvez a merész húzásoknak.

Bika 04.21. – 05.20. – Könnyed

A vasárnapi semmittevés most jól illik lelkiállapotához. Mégse adja át magát teljesen ennek az érzésnek, hiszen az lustaságra serkenti. Végül feladatai a feje fölé nőnek, és majd kétségbeesve keresi a kiutat. Nem ártana egy kisebbfajta erőpróba! Ne válassza mindig a könnyebb utat, Dolgoztassa meg az agyát, csak hasznára válik!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Tűnődő

Vígasztalanul lehűlt az idő, nincs tovább, itt az igazi ősz. Félrelöki az újságokat és kedvenc költőinek köteteit tornyozza fel a reggeli kávé mellé. Nagy kedvét leli benne, hogy rálapozzon a szeretett versekre, némelyiket fennhangon olvassa, a maga örömére. Nem tehet mást, egyszerűen szóra bírják Önt. Így telik-múlik lassacskán a nap.

Rák 06.22. – 07.22. – Közömbös

Ha már semmiképpen sem tudnak közös programot csinálni, akkor legalább ne zavarják meg egymást. Nem okvetlenül baj az, ha mindenki azt csinálja, amit szeret, és az sem tragédia, ha nem ugyanazt szeretjük. Sokak szerint a túl sok együtt töltött idő nem használ egyetlen kapcsolatnak sem és a távollét után csak annál nagyobb a találkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük